juny 15, 2021     Reservar Cita

desarrollo y terapias psicológicas La vida és acció Descobreix els 4 elements fonamentals que permeten assolir l'èxit terapèutic Veure teràpies Coneix-nos TU Les nostres teràpies es basen en identificar i resoldre els problemes emocionals i conductuals mitjançant un enfocament empíric, directe i personalitzat.

"Canviar és difícil, però no impossible, simplement has de tenir el desig o la necessitat de canviar ".
Veure teràpies
JO Tinc la trajectòria professional i l'experiència necessària per ajudar-te a enfocar de nou la teva vida i solucionar els teus problemes. Veure teràpies terapias de ayuda contra el estrés TERÀPIES Des d'un mètode propi basat en el model cognitiu conductual, utilitzant de suport el treball des de la teràpia TREC (Teràpia Racional Emotiva Conductual) i la incorporació de les últimes Teràpies de 3a Generació. Veure teràpies Coneix-nos EQUIP La finalitat de la teràpia és que visquis en directe una experiència d'autotransformació i millora personal de manera que puguis utilitzar en la teva vida les tècniques i estratègies treballades en la consulta. Veure teràpies

El centre psicologia i desenvolupament PSICO, som els teus companys de viatge, els teus guies de vida, t’oferim un mètode directe, amb objectius marcats, anàlisi permanent de resultats, revisió d’expectatives i et garantim aquests canvis amb sessions limitades en el temps. 

Els nostres valors

Proximitat

Som molt propers a les persones tant sigui una atenció presencial o online.

Complicitat

Establim una relació de compromís i una comunicació i connexió sincera, lleial i de confiança amb el pacient.

Qualitat

Treballem amb exquisida professionalitat, dedicació i responsabilitat per garantir les millores acordades amb el client.

Connectivitat

Establim sinèrgies amb altres centres i institucions per sumar esforços i coneixements.

TINC DRET A ESTAR TRIST gener 1, 2020 Leer + LA POR LABORAL PER EXCEL·LÈNCIA: EL FRACÀS febrer 15, 2020 Leer + VOLS TENIR ÈXIT A LA TEVA VIDA? febrer 15, 2020 Leer + INCERTESA I POR DAVANT EL CORONAVIRUS març 24, 2020 Leer + ET CONEIXES PROU? ESBRINA-HO març 24, 2020 Leer + LA SOLEDAT DAVANT DEL COVID-19 abril 5, 2020 Leer + ELS MEUS DRETS DINS DEL PERÍODE DE CONFINAMENT abril 19, 2020 Leer + LES 4 ÀREES FONAMENTALS DE LA NOSTRA VIDA. ¿QUINES SÓN? abril 26, 2020 Leer + PARLEM DE LA POR A LA MORT abril 26, 2020 Leer + COM SUPERAR LA TRISTESA I EL DOLOR PER UN AMOR NO CORRESPOST? juny 7, 2020 Leer + ACTIVA'T. BUSCA SOLUCIONS ALS TEUS PROBLEMES juny 19, 2020 Leer + DESCOBREIX ELS TEUS TALENTS I APROFITA’LS DESCOBREIX ELS TEUS TALENTS I APROFITA’LS juny 19, 2020 Leer + AUGMENT DE CASOS DE DEPRESSIÓ A NIVELL MUNDIAL juliol 9, 2020 Leer + NO PODEM TENIR POR A LES NOSTRES PORS juliol 18, 2020 Leer + L'OBSESSIÓ AMB EL PASSAT I LA DEPRESSIÓ agost 2, 2020 Leer + ESCOLLEIX SER MILLOR CADA DIA agost 25, 2020 Leer + SETEMBRE ÉS UN MES DE NOUS PROPÒSITS setembre 6, 2020 Leer + T'HAS PREGUNTAT ALGUNA VEGADA SI ÉS MILLOR SER EMPLEAT O EMPRENEDOR? setembre 6, 2020 Leer + VÈNCER LA POR NECESSITA ACCIÓ. MOU-TE! octubre 23, 2020 Leer + L'EXPOSICIÓ ÉS UNA DE LES TÈCNIQUES MÉS EFECTIVES PER TRACTAR LES PORS octubre 30, 2020 Leer + DONA I EVOLUCIÓ novembre 21, 2020 Leer + ESDEVENIMENT PRIVAT NEW HEALTH: TRANSFORMACIÓ PERSONAL I SEXUALITAT novembre 29, 2020 Leer +

Subscriu-te al nostre contingut

    Accepto les condicions de política de privacitat.

    Què esperes?

    Benvinguts al canvi.
    Si vols rebre el nostre contingut a la teva bústia de correu podràs estar informat amb les últimes teràpies i cursos online.