octubre 26, 2021     Reservar Cita
Et notes estancat i necessites canvis personals? Vols fer un salt professional? Vols avançar però no saps com fer-ho? T'interessen els temes de creixement i transformació personal? T'has adonat que has d'invertir temps en tu mateix per evolucionar? Tens clar el teu propòsit a la vida?

LA VIDA ÉS UN EXERCICI CONSTANT DE MILLORA I SUPERACIÓ PERSONAL 

La vida és una elecció permanent. Cada dia tenim la possibilitat d’escollir què fem, com ho fem i amb qui ho fem. De fet, la vida és un continuo exercici de millora i superació personal. Cada dia aprenem alguna cosa nova, cada dia apareix una nova oportunitat i cada dia decidim la nostra actitud per enfrontar-nos als nous reptes. 

És imprescindible que inverteixis en tu, en la teva salut, en la teva formació i en el teu creixement personal. La veritat és que la gent inverteix en coses materials, però el secret està en invertir en un mateix, ja que d’això depèn el que crearem en el futur, el resultat de les nostres decisions i, en definitiva, la nostra felicitat a la vida. Tot canvi comença per una convicció, tenim un objectiu i hem d’anar a per ell. 

LA NOSTRA ACTITUD PERSONAL SERÀ LA CLAU DEL NOSTRE CANVI I EVOLUCIÓ 

És important responsabilitzar-nos de la nostra vida, acceptar com som, canviar el que no ens agrada i, el més important, esforçar-nos a ser millors. Cada any hem de ser millors, la suma de tots els anys anteriors ens ha fet ser el que som avui, però segons el que fem aquest any, l’any que ve serem molt millors. 

La nostra actitud personal serà la clau de la millora i el canvi. Cal reinventar-se permanentment, cal provar coses noves, cal prendre decisions, cal cometre errors, cal canviar de direcció si cal, s’ha de tenir un projecte de vida apassionant i que ens ompli de benestar, satisfacció i entusiasme. 

LA QUEIXA ÉS UNA MALA COMPANYA DE VIATGE 

La queixa és una mala companya de viatge, mentre ens estem queixant estem perdent el temps, no avancem, de fet, com saps que no pots millorar alguna cosa si no ho intentes? Al final, a la vida, és més important en el que un es converteix que  el que un té. Cal focalitzar-nos en els nostres reptes, cal projectar-nos cap al futur que volem, només d’aquesta manera,  avançarem pel camí correcte. En aquest camí hi ha dificultats, pendents, obstacles,  caurem, ens farem mal, però el més important és que ens aixequem totes les vegades necessàries i seguim caminant. És normal tenir dubtes, és lògic en una cruïlla dubtar quina direcció prendre, cal parar i descansar una estona, és ideal compartir el camí amb altres companys que estan com tu, o fins i tot, més entrenats que tu, així ens exigeixen donar el màxim de nosaltres a cada moment. 

LA VIDA ÉS UN ENTRENAMENT PERMANENT 

La vida és un entrenament permanent, per aquest motiu cal agafar a bons entrenadors perquè ens donin un cop de mà i ens facin de guies en la foscor. A l’envoltar-nos de gent igual o millor a nosaltres ens ajuda a ser millors, ens ajuda a avançar més ràpid i a passar per dreceres per arribar a la meta. 

A la motxilla també hem de portar alguns conceptes com la paciència, la perseverança i la motivació personal, elements clau i necessaris en aquest procés de millora permanent. Sense ells, seria difícil poder seguir. Es diu que materialitzem allò que més pensem, per tant, escull un repte i a per ell. 

TIPS PER A SER MILLORS CADA DIA 

A la vida tens moltes àrees i cal intentar millorar en totes … es tracta de ser millor pare, millor cap, millor amiga, millor filla, … sense pressa però sense pausa, aquesta és la qüestió. 

Què podem fer per ser millors cada dia? 

– Potència els pensaments positius 

– Confia en tu, els altres i el món 

– Busca a persones que admiris i segueix-les 

– Sigues optimista quan miris al futur 

– Tingues sempre un propòsit 

– Dedica temps a les coses que t’agrada fer 

– Visualitza els teus somnis cada dia, fins que es converteixin en realitats 

– Lluita pel que vols 

– Sigues valent i supera les pors 

– Il·lusiona’t per tot 

– Adapta’t a les circumstàncies 

– Agafa el compromís de ser millor cada dia 

En definitiva, mira cap endavant, comença a caminar i passi el que passi, no paris. La VIDA ÉS ACCIÓ … per tant, només mentre estem en moviment, estem triant i avançant cap a ser millors cada dia. 

Anna Ortiz

Núm. Col·legiada 11.974
Psicòloga sanitària i Especialista en desenvolupament personal

Veure totes les publicacions

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anna Ortiz

Núm. Col·legiada 11.974
Psicòloga sanitària i Especialista en desenvolupament personal

Últims vídeos

Tens preguntes? Parlem
Atenció al client
Necessites ajuda? Xateja amb nosaltres a Whatsapp
Anna Ortiz
Psicòloga
Estic en línia