octubre 26, 2021     Reservar Cita
Dijous, dia 26 de novembre de 2020, ens vam reunir a la Library de Cotton House Barcelona Hotel per viure una trobada única, diferent i transformadora. Una vivència compartida de transformació femenina, una experiència sensitiva i de catarsi, enfocada al desenvolupament personal mitjançant el descobriment de la nostra part més sensual i íntima.

TROBADA DE TREBALL PERSONAL DES DE LA NOSTRA MÉS PURA ESSÈNCIA

Estem contents/es, tant Institut PSICO (www.psicologiaydesarrollo.es) com Diletto (www.diletto.es) d’haver compartit amb totes vosaltres aquest espai personal i esperem haver aconseguit inspirar-vos i que reflexioneu sobre cadascuna de vosaltres, la vostra vida en general i la vostra sexualitat en particular. Us volem agrair la vostra assistència i, sobretot, l’interès i l’èxit que va tenir l’esdeveniment ja que es van esgotar totes les places disponibles dels diferents grups i, per altra banda, les felicitacions que ens heu fet arribar ens omplen de satisfacció i ens animen a seguir treballant en altres esdeveniments futurs sobre l’empoderament femení i el redescobrir-nos com a dones.

Trobar la nostra essència, descobrir els nostres objectius vitals i les nostres àrees de desenvolupament i evolució van ser el gran repte que ens vam proposar, un procés de transformació que ens portarà a un salt qualitatiu a la nostra existència. Durant la sessió vam poder explorar la nostra vida, concretament cadascuna de les àrees que formen el nostre dia a dia, fins a on hem arribat en cadascuna d’elles i fins on volem arribar en el futur… ens vam comprometre cadascuna de nosaltres a arribar al màxim del que som capaces… les nostres habilitats personals i les nostres potencialitats ens acompanyaran en aquest apassionant camí. La sessió va ser el nostre renéixer, el nostre compromís amb nosaltres mateixes d’avançar, de romandre en constant moviment perquè la vida és acció. Tota dona ha de descobrir el seu veritable jo, la seva veritable identitat, la seva necessitat de projectar la seva millor versió en ella mateixa, en els altres i en el propi món.

LA SEXUALITAT ÉS UN CONCEPTE MOLT AMPLI

Vam experimentar la importància de descobrir-nos des de la nostra sensibilitat, sensualitat i sexualitat. Vam entendre que la sexualitat és un concepte molt ampli que engloba molts aspectes importants en el nostre desenvolupament personal. L’Organització Mundial de la Salut defineix la sexualitat de la següent manera:

“La sexualitat és una energia que ens motiva a buscar afecte, contacte, plaer, tendresa i intimitat. A més, influeix en els nostres pensaments, sentiments, accions i interaccions i, per tant, influeix en la nostra salut física i mental “.

QUÈ ENS APORTA LA SEXUALITAT A LES NOSTRES VIDES?

  1. És una font de plaer i diversió: La vida és un joc i val la pena jugar la partida a tots els nivells. El sexe activa emocions sanes com l’alegria i permet experimentar comportaments plens de satisfacció personal.
  2. És salut: Des de la Psicologia podem ajudar a millorar diferents disfuncions sexuals com ara l’anorgàsmia i la manca de desig sexual, entre d’altres.
  3. És una acció de relax: És una activitat alliberadora de tensions.
  4. És compartir: És un moment de gaudir d’una mateixa i, alhora, d’una altra persona.
  5. És redescobriment: És vibrar, és explorar i és tenir confiança en tu.
  6. És inspiració: És un mar de creativitat on es pot deixar volar la imaginació.
  7. És deshinibirse: És mostrar-nos tal com som, sense tabús, sense pudor i sense creences limitadores.
  8. És autenticitat: És ser sinceres i transparents amb nosaltres mateixes: és ¡SER TEU!

La sexualitat és un joc, és diversió, és plaer, és curiositat … per tant, és important conèixer-se cada vegada més i gaudir d’una sexualitat positiva, activa i lliure.

La vida és acció, per tant, segueix investigant i redescobrint-te perquè l’aprenentatge sobre una mateixa i els altres no té límits. Els límits els posa la ment, el pensament … és important deixar fluir i experimentar coses noves per potenciar canvis i millores en la nostra àrea amorosa, sensual i sexual. Endavant!

Anna Ortiz

Núm. Col·legiada 11.974
Psicòloga sanitària i Especialista en desenvolupament personal

Veure totes les publicacions

Afegeix un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anna Ortiz

Núm. Col·legiada 11.974
Psicòloga sanitària i Especialista en desenvolupament personal

Últims vídeos

Tens preguntes? Parlem
Atenció al client
Necessites ajuda? Xateja amb nosaltres a Whatsapp
Anna Ortiz
Psicòloga
Estic en línia