octubre 26, 2021     Reservar Cita

Institut PSICO

Psicologia i Desenvolupament

L’Institut PSICO. Psicologia i Desenvolupament és un centre especialitzat en l’avaluació i el tractament de problemes psicoemocionals i en el desenvolupament personal dels seus pacients.

Àrea d'avaluació i tractament psicològic

En aquesta àrea tractem problemes d’estrès, ansietat, tristesa, depressió, pors i crisis personals i evolutives, entre altres problemàtiques psicològiques, causades per factors interns de les persones o factors externs, ambientals o situacionals vinculats a les seves vides.

Àrea de desenvolupament i creixement personal

Ens permet millorar com a persones, adquirir noves tècniques i coneixements perquè ens ajudin a viure amb més plenitud i a poder ser la millor versió de nosaltres mateixos.

EL NOSTRE OBJECTIU

El nostre objectiu és garantir l’excel·lència en l’abordatge i tractament d’aquests problemes psicològics o trastorns mentals i produir una transformació personal d’alt nivell.

 

Som un centre innovador que garanteix les pràctiques més avançades i científiques del sector. 

EL NOSTRE ELEMENT DIFERENCIADOR

L’element diferenciador respecte a altres centres de Psicologia és que treballem amb un model de tractament propi, efectiu i centrat en la millora dels símptomes des del primer dia. Treballem en equip amb el pacient fins a desenvolupar una solució al problema duradora i, en la majoria de casos, definitiva.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA

Es posen a disposició dels clients els 20 anys d’experiència professional de l’equip vinculats a la gestió de projectes comunitaris dedicats a la salut mental i al benestar emocional i, aquests, van acompanyats d’una pràctica clínica basada en els més alts estàndards de qualitat.

 

Un altre pilar de la institució és la formació específica, individual o grupal, amb la voluntat de complementar el model terapèutic proposat. 

LA NOSTRA VISIÓ

La nostra visió és ser reconeguts com una institució moderna, centrada en la persona i la seva atenció especialitzada dins del camp de la psicologia i del desenvolupament personal i, tot això, sumat a una gestió de millora permanent: Als problemes cal donar-los solucions.

Tens preguntes? Parlem
Atenció al client
Necessites ajuda? Xateja amb nosaltres a Whatsapp
Anna Ortiz
Psicòloga
Estic en línia